Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım Duyurusu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı Lisansüstü programlarına başvuru işlemleri, 19 Temmuz 2021-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ (Başvurular 19 Temmuz 2021 tarihinde aktif olacaktır)

Üniversitemiz Bünyesinde Yüksek Lisans Programları İngilizce Dil Sınavı Duyurusu İçin Tıklayınız

NOT:
  • Mezuniyet ortalamanızı, transkriptinizde bulunan 100'lük not değeri ile giriniz, 100'lük notunuz transkriptinizde bulunmaması durumunda YÖK Not Dönüşüm Tablosuna göre mezuniyet ortalamanız hesaplanır.
  • "Hatalı Başvuru" uyarısında bir mail almanız durumunda başvuru bilgilerinizde düzeltilmesi istenen bilgilerinizi düzenleyip başvurunuzu güncelleyiniz.
  • "Başvurunuz Onaylandı" bilgisi alıyorsanız herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yoktur. Değerlendirme tarihlerinde başvurunuz kurul tarafından değerlendirilecektir.
  • Lütfen başvuru sırasında YURTİÇİ ve YURTDIŞI başlıklarına dikkat ediniz aksi takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır.
  • Herhangi bir hatayla karşılaşmanız durumunda "gje@bandirma.edu.tr" adresinden mail gönderebilirsiniz.