Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2023

2022-2023 Bahar Dönemi Katkı Payı-Harç Ücretleri Ödemesi ve Ders Kayıtları Duyurusu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıt Duyurusu

• Öğrencilerimizin Ders Kayıtları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) https://obs.bandirma.edu.tr/oibs/öğrenci/login.aspx adresi üzerinden 15 Şubat 2023 – 23 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Şifresini değiştirmeyen öğrenciler Öğrenci Otomasyon Sistemine “Kullanıcı Adı ve Şifreleri ''(Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası, Şifre: TC Kimlik Numarasının ilk beş hanesi)'' ile veya E-Devlet hesabı ile giriş yaparak ders kayıtlarını yapabilirler.
  • Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans  öğrencileri, ikinci üniversite okuyan normal öğretim öğrencileri ile normal öğrenim süresinde mezun olamayanlar öğrenim ücretlerini ve  katkı  paylarını   Öğrenci           Numaraları ile Halk    Bankası Şubelerinden veya   Halk  Bankası  İnternet   Şubesi / ATM'lerinden yatırılabilirler.
  • 2022-2023 Yılı Eğitim - Öğretim Yılı Bahar döneminde dersler seçilirken bölümün ders programlarına bakarak ders seçimi yapılması gerekmektedir.
  • Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarındaki öğrencilerimiz: 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı ders planlarına uygun zorunlu ve seçmeli dersleri seçmeleri gerekmektedir. (Ders planları için TIKLAYINIZ)
  • Öğrencilerimizin dersleri seçtikten sonra KONTROL ET butonuna ardından KESİNLEŞTİR butonuna tıklayarak ders kayıtlarını kesinleştirmesi gerekmektedir.
  • Danışman Onayı olmayan ders kayıtları geçersizdir.
  • Ders kayıtları öğrencinin sorumluluğundadır.
  • Bölüm dışı ders seçimleri için dilekçenizin Danışman ve ilgili Anabilim Dalı Başkanının onayı ile üst yazı ekinde gönderilmesi zorunludur. (Öğrencinin ve Danışmanın ıslak imzası dilekçede bulunmalıdır. Anabilim Dalı Başkanı E-imzalı olarak dilekçeyi Müdürlüğe göndermelidir.)
  • ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ
  • ÖĞRENCİ E-POSTA ADRESİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ
  • Yabancı uyruklu öğrenciler; 2500 TLkatkı payı/ öğrenim ücretini, öğrenci numarasıyla Halk Bankasına yatırabilirler. (15 Şubat- 23 Şubat 2023) Katkı payı ücretleri için tıklayınız.
  • Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programı için 3500,00 TL öğrenim ücretini, öğrenci numarasıyla Halk Bankasına 15-23 Şubat 2023 tarihleri arasında yatırabilirler. (Yabancı uyruklu öğrencilerin Uzaktan Öğretim Harç ödemeleri 4500TL'dir.)
  • İkinci üniversite kaydı olan öğrenciler (Normal süresinin dışında olan öğrenciler, Lisans, Ön lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Açıköğretim aktif ya da pasif) 209,50 TL
  • Yabancı uyruklu öğrenciler, ikinci öğretim öğrencileri, ikinci üniversite okuyan normal öğretim öğrencileri ile normal öğrenim süresinde mezun olamayanlar öğrenim ücretlerini ve katkı paylarını Öğrenci Numarası ile Halk Bankası Şubelerinden veya Halk Bankası İnternet Şubesi / ATM'lerinden yatırabilirler.
  • Ders kayıt işlemlerini tamamlanabilmesi için katkı payı ve öğrenim ücretlerinin yatırılması zorunludur.
  • DERS KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

ÖNEMLİ DUYURU: Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı v.b. Kurumların alacağı Uzaktan Öğretime ilişkin ayrıntılar, bu kapsamda alınacak tedbirler, Tıp, Sağlık Programları ile Staj, İşyeri Eğitimi, Üniversitesimiz Akademik Takviminin ayrıntıları ve benzeri hususlar ayrıca değerlendirilip önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Gönen Jeotermal Enstitüsü Müdürlüğü