Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2022

Gösterim: 318

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Danışma Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemiz 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ikinci Danışma Kurul Toplantısı, meslekyüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın başkanlığında gerçekleşti. Kurul toplantısına Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Arif Ertik, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. İdari Müdürü Ayhan Kayatürk, Kastel Marine CEO’su Levent Kastel, Bandırma Bölge Liman Başkanı V. Kürşad Ayyıldız, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Birinci Sınıf Dalgıcı Zafer Bul, Erdek Dalış Kulübü Dalış Eğitmeni Osman Benli, akademik ve idari personelimiz katıldı.

Sabah kahvaltısı ile başlayan programda meslekyüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. Celil Aydın, meslek yüksekokulumuzda gerçekleşen gelişmeleri anlattığı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrenci sayılarımız, personel sayımız, yerleşkelerimiz, yeni açılan ve açılması planlanan bölüm ve programlarımız, 2022 YKS yerleşme oranlarımız, mesleki eğitime yönelik plan ve projeler, gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan müdürümüz, stratejik planlarımız, hedeflerimiz ve bu hedeflere ulaşma doğrultusunda yapılması gerekenleri ifade etti. Akademik Kurul Toplantısı danışma kurulundan gelen soruları cevaplandırması ve görüş alışverişi ile son buldu.

Ardından kurul üyeleri ile Son Kurşun Anıtı ziyaret edildi. Sualtı Teknolojisi Programı uygulamalı eğitimlerinin yapıldığı Edincik Denizcilik Yerleşkesi'nde altyapı ve eğitim sahası yerinde incelendi. H. Avni Kocaman Deniz Bilim Merkezi'nde yapılan gezi ile danışma kurulu toplantısı ve ziyaret son buldu.


Fotoğraflar