Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1018

Üniversitemizin Düzenleyicileri Arasında Olduğu "3. Uluslararası Saraybosna Konferansı" Başlıyor

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, Donja Gorica Üniversitesi (Karadağ), İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve üniversitemizin birlikte düzenlediği "Avrupa ve Balkan Ülkelerine Düzensiz Göç" konulu 3. Uluslararası Saraybosna Konferansı başlıyor.
Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da bulunan Uluslararası Saraybosna Üniversitesi yerleşkesinde 27-30 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenmekte olan ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de konuşmacıları arasında bulunduğu Konferansta 8 ülke ve 33 Üniversiteden yaklaşık 100 akademisyenin tebliğ sunması bekleniyor.
Ekonomi, Finans, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Felsefe, Psikoloji, Kültürel Araştırmalar, Hukuk ve Kriminoloji, Eğitim, Tarih, Coğrafya, Sanat Tarihi, Turizm, Balkan Dilleri, Siyasal Bilimler ve Sosyal Bilimlerin diğer tüm alanlarına açık olan "Avrupa ve Balkan Ülkelerine Düzensiz Göç" konulu 3. Uluslararası Saraybosna Konferansı’nda AB’ye Uyum, AB Entegrasyonu, Mülteci Krizi, Çalışma Ekonomisi, Balkan Ülkelerindeki Finansal Reformlar, Sosyal Politika, Balkanlar’da Uzay ve Coğrafya, Balkan Tarihi, Eğitim Reformları, Kurumsal Yönetişim, Balkanlar’da Turizm, Enerji Güvenliği konularında tebliğler sunulacak.


Fotoğraflar