Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024

Programın Dili: Türkçe

Eğitim Türü: Tam Zamanlı

Programın Süresi: 8 yarıyıl

Program Bilgileri: Program Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 02/08/2023 tarihli yazısı ile kabul edilerek açılmış olup 2023-2024 Eğitim – Öğretim yılı Güz yarıyılı itibariyle öğrenci kabulüne başlanacaktır.

Programın Amacı:

Üniversitemizin bilimsel ve teknolojik altyapısını kullanarak, Alternatif Enerji Kaynakları alanında ileri düzey bilgi birikimine sahip, bu alanda özgün araştırma yapabilen, edindiği bilgileri teorik ve pratik alanlarda uygulayabilen, bilimsel araştırmayı, etik ve akademik değerleri öncelikli hedef edinen bireyler yetiştirmektir.

Programa Kabul Koşulları:

Doktora programına kabul koşulları, öğrenci kontenjanları, aday öğrencilerde aranacak nitelikler ile başvuru ve değerlendirme sürecine ait bilgiler her ilan döneminde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gönen Jeotermal Enstitüsü web sayfasında ilan edilmektedir

Kazanılan Derece: Alternatif Enerji Kaynakları Doktora derecesi.

Program Sorumlusu:

Ad-Soyad: Doç. Dr. Bülent BÜYÜK

e-mail: bbuyuk@bandirma.edu.tr

Programın Akademik Kadrosu:

1-Doç. Dr. Bülent BÜYÜK

2- Prof. Dr. Nevin AYTEMİZ

3- Doç. Dr. Adem DALCALI

4-Doç. Dr. Asiye ASLAN

5-Doç. Dr. Harun ÖZBAY

6- Doç.Dr. İsmail KOÇAK

7- Doç. Dr. Miraç KAMIŞLIOĞLU

8- Dr. Öğr. Üyesi Salih NACAR

9-Dr. Öğr. Üyesi Funda BATTAL

Doktora Yeterlik Komitesi Üyeleri:

Başkan: Doç.Dr. İsmail KOÇAK (Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi- Mühendislik Temel Bilimleri A.B.D.)

Üye: Doç. Dr. Bülent BÜYÜK (Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi- Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi- Mühendislik Temel Bilimleri A.B.D.)

Üye: Doç. Dr. Adem DALCALI (Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi- Devreler ve Sistemler A.B.D.)

Üye: Doç. Dr. Harun ÖZBAY  (Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi- Alternatif Enerjili Elektrik Sistemleri A.B.D.)

Üye: Dr. Öğr. Üyesi Funda BATTAL (Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi- Elektrik Makineleri A.B.D.)