Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2022

Yabancı Uyruklu Adayların Kesin Kayıt İşlemleri Hakkında

2022-2023 Güz Döneminde Lisansüstü Programlara Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yabancı Uyruklu Adayların Dikkatine;

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt hakkı kazanan yabancı uyruklu adayların kesin kayıt işlemleri 22 Ağustos 2022-30 Eylül 2022 tarihleri arasında şahsen yapılacak olup, kesin kayıt için gelecek olan adaylar “Kesin Kayıt Evraklarını eksiksiz bir şekilde elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak, dosya içerisinde (mavi dosya) aşağıda belirtilen gün ve saat aralıklarında kayıt görevlilerine teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Kabul mektupları yöksis sistemine gönderilmiş olup, bağlı bulunduğunuz konsolosluktan temin edebilirsiniz.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

• Yurtdışı Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları Listesi İçin TIKLAYINIZ Documents Required for Msc Registration CLICK
  • Yurtdışı Doktora Kesin Kayıt Evrakları Listesi İçin TIKLAYINIZDocuments Required for PhD Registration CLICK

ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

• Lisansüstü Kesin Kayıt Dilekçe Formu İçin TIKLAYINIZ
  • İkamet Adresi Beyan Formu İçin TIKLAYINIZ
  • Öğrenci Kayıt Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ
  • Lisansüstü Programlara Kayıt Taahhütnamesi İçin TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KESİN KAYIT GÖREVLİLERİ

Kesin Kayıt İşlemleri 22 Ağustos 2022 - 30 Eylül 2022 tarihlerinde 10:00-12:00 / 14:00-16:00 saatleri arasında Arş. Gör. Emre ÇELİK'in ofisinde (Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Ar-Ge Laboratuvarı) yapılacaktır.

Registration period for Foreign Students is written in the Acceptance Letters.

Not: Ders kayıtları ve danışman ders onayı, katkı/payı öğrenim ücreti ödeme 12 Eylül - 16 Eylül 2022 tarihleri arasında OBS sistemi üzerinden yapılacaktır. Bununla ilgili detaylı bilgi daha sonra yapılacak olan duyuruda verilecektir.